NCS Finland Oy / Piispansilta 9 A / FI-02230 Espoo,Finland / +358 10 5040 100

Töihin meille

NCS Finland Oy on suomalainen voimakkaasti kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan yritys, joka on erikoistunut koko Euroopan kattaviin maantiekuljetuksiin. Yritys on perustettu vuonna 2002 ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 35,7 milj. euroa. Palveluksessamme on 70 alan ammattilaista ja toimipisteemme sijaitsevat Espoon Isossa-Omenassa, Turussa sekä Vaasassa.

 

Voimakkaan kasvun myötä etsimme Turun toimipisteeseen lämpötilakontrolloitujen kuljetusten 

 

LIIKENTEENHOITAJAA/ AJOJÄRJESTELIJÄÄ

 

Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja kansainvälistä työyhteisöä. Tehtäviisi kuuluu mm. ajojärjestelyä, tilausten käsittelyä, lastaus/ purkusuunnittelua, toimitusten seurantaa sekä yhteydenpitoa eri sidosryhmiin.

Olet työssäsi oma-aloitteinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit mielelläsi tiimityössä kantaen samalla vastuun omasta työstäsi. Pidät siitä, että työpäiväsi ovat erilaisia ja hallitset hyvin ajoittaisen kiireenkin. Olet tarkka, luotettava ja vastuuntuntoinen.

 

 TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ:

 

-Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä

-Kiinnostusta logistiikka- ja kuljetusalaan yleisesti

-Erinomaista asiakaspalveluasennetta

-Kielitaito: suomi ja englanti, saksan kielen taito katsotaan eduksi

-IT-taidot: MS Office, logistiikka-/ TMS-järjestelmien tuntemus lasketaan eduksi

 

NCS Finland Oy työantajana tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin Petri Virtanen klo 09.00-16.00 p. +358 46 9214733.

 

Lähetä avoin hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen: jobs@ncs.fi viimeistään 24.9.2021 mennessä.

 

NCS Finland Oy on suomalainen voimakkaasti kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan yritys, joka on erikoistunut koko Euroopan kattaviin maantiekuljetuksiin. yritys on perustettu vuonna 2002 ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 35,7 milj. euroa. Palveluksessamme on 70 alan ammattilaista ja toimipisteemme sijaitsevat Espoon Isossa-Omenassa, Turussa sekä Vaasassa.

 

Voimakkaan kasvun myötä etsimme Espoon Iso-Omenaan Keski-Euroopan kuljetusten

 

LIIKENTEENHOITAJAN ASSISTENTTI  

 

Liikenteenhoidon assistenttina pääset mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöön. Olennaisena osana monipuolista työtäsi tulee olemaan ajojärjestely, asiakaspalvelu, yhteydenpito eri sidosryhmiin niin koti- kuin ulkomailla sekä muita huolintatehtäviä.

 

Olet oikea henkilö tehtävään, jos aidosti pidät asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta eri tahoihin sekä toivot työltäsi monipuolisuutta ja vaihtelua. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit mielelläsi tiimityössä kantaen samalla vastuun omasta työstäsi. Pidät siitä, että työpäiväsi ovat erilaisia ja hallitset hyvin ajoittaisen kiireenkin. Arvostamme kokemusta / tuntemusta alalta. Sujuvan suomen kielen lisäksi työssä vaaditaan sujuvaa englannin taitoa, lisäksi suurena etuna on saksan kielen taito.

 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn kannustavassa työyhteisössä, jossa tuetaan ja autetaan muita tiimin jäseniä. Pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä, jossa on myös hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen.

  

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ:

 

·       soveltuvaa koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi

·       kiinnostusta logistiikka- ja kuljetusalasta

·       asiakaspalveluhenkisyyttä ja aitoa halua toimia ihmisten kanssa

·       hyviä vuorovaikutustaitoja

·       aktiivista ja vastuuntuntoista työotetta

·       oma-aloitteisuutta ja aitoa halua olla mukana kehittyvässä yrityksessä

·       sujuvaa saksan ja/ tai englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi

 

NCS Finland Oy työantajana tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin ke-pe, kl. 14-16, Jarmo Halonen p. 010 5040 100

 

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoivomuksesi 30.9.2021 mennessä osoitteeseen jobs@ncs.fi. Tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko olla yksi meistä?

 

 

Olemme kansainvälisesti toimiva kuljetus-ja logistiikka-alan kasvuhakuinen yritys. Hakijoissa arvostamme avoimuutta, rohkeutta, rehellisyyttä ja yhteistyökykyä.

 

Yrityksessämme työskentelee omistautuneita ammattilaisia monesta maasta. Työympäristömme on moderni, innovatiivinen ja kansainvälinen. Modernit toimitilamme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa ja Rostockissa.

 

Henkilöstö on kaikkein tärkein resurssimme. Yrityksen menestys on henkilöstömme lujan sitoutumisen ja ammattitaidon ansiota. Haluamme pitää työntekijöistä hyvää huolta ja etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia, motivoituneita ammattilaisia liikenteenhoitajiksi, myyntiin ja erilaisiin hallinnon tehtäviin.

 

Odotamme sinulta

  • Hyviä kommunikointitaitoja
  • Asiakaslähtöisyyttä
  • Tavoitteellisuutta
  • Tiimihenkeä
  • Aloitekykyä ja joustavuutta
  • Kielitaitoa sekä
  • Hyvää IT-osaamista

 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä cv:si. Käsittelemme ne luottamuksellisesti. Lisätietoa saadaksesi lähetä sähköpostisi os. jobs@ncs.fi

Espoo

NCS Finland Oy

Piispansilta 9A, 5th floor

02230 Espoo

Finland

Turku

NCS Finland Oy

Rieskalähteentie 70

20300 Turku

Finland

Vaasa

NCS Finland Oy

Wolffintie 36

FI-65200 Vaasa

Finland

Rostock

Nordic Cargo Germany GmbH

Am Skandinavienkai 2

18147 Rostock

Germany

Rekkakuljetukset ja rahtikuljetukset Suomesta Eurooppaan / Euroopasta Suomeen  

Saksa, Hollanti, Belgia, Italia, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Portugali, Luxemburg, Liechtenstein, Englanti, Ruotsi, Tanska, Norja,
Kreikka, Turkki, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Kroatia, Bulgaria, Bosnia-Hertsegovina, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Tšekki, Unkari 

 

Privacy Policy ›