NCS Finland Oy / Revontulenkuja 1/ FI-02100 Espoo,Finland / +358 10 5040 100

Yritys

Tehokkailla, joustavilla ja kilpailukykyisillä kuljetusratkaisuilla vastaamme asiakkaan tarpeisiin nopeasti. Asiakaslähtöisyys, laadukas toiminta, vastuullisuus sekä ensiluokkainen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä - aina. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, nykyaikainen kuljetuskalustomme ja laaja itsenäisten yhteistyökumppaneidemme verkosto mahdollistavat parhaat kuljetusratkaisut sekä Skandinaviassa että koko Euroopassa.

 

Operatiiviset ohjauskeskuksemme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa ja Rostockissa. Niistä käsin suunnittelemme ja koordinoimme kaikki kuljetustoimeksiannot keskitetysti. Kaikki trailerimme ovat varustettu GPS-seurannalla joka mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan sekä reagoinnin poikkeamiin viivytyksittä.

 

Tutustu palveluihimme ›

Visio

Haluamme olla alan johtava yritys, joka jokaisella toimeksiannolla luo lisäarvoa asiakkaiden omaan liiketoimintaan.

NCS

 

Arvot
 • Laatu
 • Luotettavuus
 • Joustavuus
 • Sitoutuminen

 

Faktaa
 • Yksityinen 100 % kotimainen perheyhtiö
 • perustettu 2002
 • Liikevaihto 47 milj. euroa (2023)
 • AAA luokitus
 • 400 traileria
 • Yli 50 000 kuljetusta vuosittain
 • Henkilöstö 80 Suomessa
Laatu ja vastuullisuus

 

NCS Finland Oy on yksityinen suomalainen kuljetus- ja logistiikka-alan yritys. Erikoisalaamme ovat koko Euroopan kattavat maantiekuljetukset.

 

NCS on kilpailukykyinen, joustava ja ammattitaitoinen yritys, mutta asiakkaamme arvostavat meitä vain, jos teemme työmme laadukkaasti. Siksi me yhdessä – jokainen työntekijä, liiketoimintayksikkö ja toimipaikka – olemme NCS ja vastaamme yrityksemme laadusta.

Kannamme kaikessa toiminnassamme yhteiskunnallisen vastuumme ja toimimme NCS:n eettisen ohjeistuksen mukaisesti.

 

 

Ympäristö

 

Yhteisestä ympäristöstä huolehtiminen on meille tärkeää. Me tunnistamme liiketoimintamme ympäristövaikutukset ja kehitämme toimintaamme kestävän kehityksen ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Pyrimme minimoimaan ja ennaltaehkäisemään oman ja käyttämiemme alihankkijoiden toiminnan aiheuttamat haittavaikutukset. Tavoitteenamme on hillitä ilmastonmuutosta ja edistää luonnonvarojen kestävämpään käyttöön kannustavia toimia.

 

Toimintamme merkittävimmät ympäristövaikutukset syntyvät kuljetusten päästöistä, energiankulutuksesta ja jätteistä. Näitä vähennämme muun muassa optimoimalla kuljetuksia, parantamalla käyttämämme kuljetuskaluston energiatehokkuutta ja lajittelemalla ja kierrättämällä jätteet tehokkaasti. Kehitämme toimintatapojamme aktiivisesti yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Historia

 

NCS Finland Oy perustettiin vuonna 2002. Omistaja Timo Hagman halusi perustaa yrityksen, joka pystyy nopeasti ja sujuvasti vastaamaan asiakkaiden muuttuviin kuljetustarpeisiin.

 

Yrityksen toimintaa ovat alusta astui ohjanneet vahvat perusarvot: laatu, luotettavuus, joustavuus ja sitoutuminen. Voimakas yrittäjähenki, asiakaslähtöisyys ja arvojen mukainen toiminta ovat mahdollistaneet yrityksen kasvun yhdeksi johtavista kansainvälisiä kuljetuksia tarjoavista yrityksistä Suomessa.

 

 

Johtoryhmä

 

NCS:n johtoryhmällä on pitkä kokemus logistiikka-alan vaativista johtotehtävistä. Pyrimme hyödyntämään tätä kokemusta kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme eduksi.

 

CEO Timo Hagman

Timo Hagman on NCS Finland Oy:n perustaja. Hän on kehittänyt yritystä pitkäjänteisesti tavoitteenaan luoda alan paras yritys niin palvelulla kuin kannattavuudella mitattuna. Timo on saanut kuljetusalan oppinsa 1990-luvulla toimiessaan viisi vuotta Itävallassa suuressa kansainvälisessä organisaatiossa pohjoismaiden liikenteen parissa. Tänä aikana Timo loi itselleen laajan logistiikka-alan ammattilaisten verkoston Keski-Euroopassa. Yhteensä Timolla on kokemusta alalta lähes 30 vuotta.

Ota yhteyttä ›

 

COO Jarmo Halonen

Jarmo Halonen on aloittanut logistiikan parissa vuonna 1991. Vuosien varrella hänelle on kertynyt kokemusta useiden yhtiöiden johtotehtävissä niin Suomessa kuin Ruotsissa. NCS hakee voimakasta kasvua tulevina vuosina niin orgaanisesti kuin yritysostojen kautta. Jarmo pitää työnsä parhaana puolena sen muuttuvaisuutta. Voimakasta kasvua hakeva NCS pitää operatiivisen johdon virkeänä.

Ota yhteyttä ›

 

Sales Director Heikki Ruuhijärvi

Heikki Ruuhijärvi on toiminut kuljetusten myynnin parissa useissa alan johtavissa yhtiöissä. Heikki vastaa yrityksen myynnistä ja markkinoinnista sekä yrityksen merkittävimmistä asiakassuhteista. Vuosien kokemus lukuisten suomalaisten ja kansainvälisten vienti- ja tuontiyhtiöiden haasteiden parissa ovat luoneet vankan osaamisen ja ammattitaidon, jotka auttavat NCS:ää luomaan kestäviä ja pitkiä asiakassuhteita nyt ja tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä ›

Espoo

NCS Finland Oy

Revontulenkuja 1, 3rd floor

02100 Espoo

Finland

Turku

NCS Finland Oy

Rieskalähteentie 70

20300 Turku

Finland

Vaasa

NCS Finland Oy

Wolffintie 36

FI-65200 Vaasa

Finland

Rostock

Nordic Cargo Germany GmbH

Am Skandinavienkai 2

18147 Rostock

Germany

Rekkakuljetukset ja rahtikuljetukset Suomesta Eurooppaan / Euroopasta Suomeen  

Saksa, Hollanti, Belgia, Italia, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Portugali, Luxemburg, Liechtenstein, Englanti, Ruotsi, Tanska, Norja,
Kreikka, Turkki, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Kroatia, Bulgaria, Bosnia-Hertsegovina, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Tšekki, Unkari 

 

Privacy Policy ›