NCS Finland Oy / Piispansilta 9 A / FI-02230 Espoo,Finland / +358 10 5040 100

Ajankohtaista

NCS FINLAND OY OSTAA IBERTRANS OY:N LIIKETOIMINNAN


27.01.2020

NCS FINLAND OY OSTAA IBERTRANS OY:N LIIKETOIMINNAN

Tiedote 27.1.2020

NCS Finland Oy ostaa Ibertrans Oy:n liiketoiminnan ja vahvistaa asemaansa lämpötilasäädellyissä sekä  Iberian niemimaan kuljetuksissa.

Ibertrans Oy on vuonna 1992 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut Suomen ja Iberian niemimaan (Espanja ja Portugali) välisiin autokuljetuksiin. Kuljetuspalvelut kattavat niin kappaletavara-, osakuorma- kuin täyskuormakuljetukset. Kalustona käytetään lämpötilasäädeltyjä FRC-luokiteltuja trailereita.

Liiketoimintakauppa avaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tarjota monipuolisempia palveluja Ibertrans Oy:n asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Toimintamme saa tukevamman ja laajemman pohjan NCS Finland Oy:n osaavan organisaation ja kattavan palveluverkoston ansiosta. Meille oli myös tärkeää, että Ibertrans Oy säilyy suomalaisomistuksessa ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä.” kommentoi kauppaa Marita Saarres-Lakso, Ibertrans Oy:n toimitusjohtaja.

Ibertrans Oy:n liiketoiminta sulautuu NCS Finland Oy:öön 27.1.2020 alkaen. Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai henkilökuntaan. Asiakassopimuksien voimassaolo jatkuu normaalisti aiemmin sovituin ehdoin ja Ibertrans Oy:n koko henkilökunta siirtyy NCS Finland Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

NCS Finland Oy:n tavoite on kasvaa merkittäväksi toimijaksi myös lämpötilasäädellyissä kuljetuksissa. Ibertransin sulautuminen osaksi NCS:ää tukee vahvasti tätä tavoitetta. Olemme todella ylpeitä saadessamme jatkaa Ibertransin tarinaa ja toivotamme sekä työntekijät että asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi osaksi NCS:ää.” kommentoi Timo Hagman, NCS Finland Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja.

 


Lisätietoja:       NCS Finland Oy                         Ibertrans Oy

                        Timo Hagman                             Marita Saarres-Lakso

                         040-700 0484                           050-582 6035

                         timo.hagman@ncs.fi              marita.saarres-lakso@ibertrans.fi

 

 

NCS Finland Oy on vuonna 2002 perustettu yksityinen suomalainen kuljetus- ja logistiikka-alan yritys. Erikoisalaamme ovat koko Euroopan kattavat maantiekuljetukset. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Vaasassa ja Saksan Rostockissa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. € 30 milj. ja teimme yli 32 000 kuljetustoimeksiantoa.


Takaisin uutisiin
Espoo

NCS Finland Oy

Piispansilta 9A, 5th floor

02230 Espoo

Finland

Turku

NCS Finland Oy

Rieskalähteentie 70

20300 Turku

Finland

Vaasa

NCS Finland Oy

Wolffintie 36

FI-65200 Vaasa

Finland

Rostock

Nordic Cargo Germany GmbH

Am Skandinavienkai 2

18147 Rostock

Germany

Rekkakuljetukset ja rahtikuljetukset Suomesta Eurooppaan / Euroopasta Suomeen  

Saksa, Hollanti, Belgia, Italia, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Portugali, Luxemburg, Liechtenstein, Englanti, Ruotsi, Tanska, Norja,
Kreikka, Turkki, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Kroatia, Bulgaria, Bosnia-Hertsegovina, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Tšekki, Unkari 

 

Privacy Policy ›