NCS Finland Oy / Piispansilta 9 A / FI-02230 Espoo,Finland / +358 10 5040 100

Ajankohtaista

Kuljetusalan tukitoimien vaikutukset NCS Finland Oy:n kuljetuksille.


26.11.2019

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ja Suomen Merimies-Unioni SMU ovat ilmoittaneet tukitoimistaan Posti- ja logistiikka-alan unioni PAUn työtaistelutoimille.

AKT:n myötätuntotyötaistelun toimenpiteet laajenevat vaiheittain koskemaan liiton eri jäsenryhmiä. Tällä hetkellä kuorma-autoalan, ahtausalan sekä huolinta-alan varastoterminaali- ja satamatyöntekijöiden työehtosopimusten piirissä työskentelevät AKT:n jäsenet ovat ylityö- ja työvuorojen vaihtokiellossa.

 

Maanantaista 25.11. klo 06 alkaen ulkomaanliikenteessä olevat lasti-, ropax- ja matkustaja-alukset, jotka ovat Suomen lipun alla ja jotka saapuvat Suomen satamiin klo 6.00 jälkeen, jäävät satamiin. Näillä toimenpiteillä on erittäin vakavat vaikutukset koko Suomen ulkomaankaupalle.

 

Torstaista 28.11 klo 06.00 alkaen lauantaihin 30.11 klo 06.00 Satamaoperaattorien ja AKT:n välisen ahtausalan työehtosopimuksen piirissä olevat työntekijät pidättäytyvät työstä. Tämä tulee pysäyttämään valtaosan Suomen satamien kautta kulkevasta ulkomaanliikenteestä. 

 

Teemme parhaamme yhteistyössä kanssanne löytääksemme vaihtoehtoisia ratkaisuja teidän kuljetustarpeillenne. Normaaleja kuljetusaikatauluja ja hintoja ei voida poikkeustilanteessa soveltaa. 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Koska tilanne muuttuu hyvin nopealla sykkeellä, pyydämme aina varmistamaan aikataulun, hinnan ja reitityksen kuljetustilauksen yhteydessä asiakaspalvelusta.

 

Lisätietoja saat tarvittaessa NCS:n asiakaspalvelun tai myynnin yhteyshenkilöltäsi.


Takaisin uutisiin
Espoo

NCS Finland Oy

Piispansilta 9A, 5th floor

02230 Espoo

Finland

Vaasa

NCS Finland Oy

Wolffintie 36

FI-65200 Vaasa

Finland

Rostock

Nordic Cargo Germany GmbH

Am Skandinavienkai 2

18147 Rostock

Germany

Rekkakuljetukset ja rahtikuljetukset Suomesta Eurooppaan / Euroopasta Suomeen  

Saksa, Hollanti, Belgia, Italia, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Portugali, Luxemburg, Liechtenstein, Englanti, Ruotsi, Tanska, Norja,
Kreikka, Turkki, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Kroatia, Bulgaria, Bosnia-Hertsegovina, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Tšekki, Unkari 

 

Privacy Policy ›